Lunebjerggård vildsvin - hestepension
Frederiksværkvej 144, 3200 Helsinge kimgregers@gmail.com

 

And i honningsauce

(Clarissa Dickson Wright, "To fede Damer")

Ingredienser

4 personer

 

Fremgangsmåde

Skær hvert andebryst over i to stykker. Varm halvdelen af smørret sammen med olien i en stegepande og steg andestykkerne heri, uden at de tager farve. Tilsæt løg og lad dem blive bløde. Tag andestykkerne af panden og hold dem varme. Hæld overflødigt fedt fra.

Hæld vinen på panden og lad den koge lidt ind. Rør honning og timian i og tilsæt citronsaft, fløde, salt og peber. Læg andestykkerne tilbage på panden, læg låg på og lad det simre i yderligere 5 minutter.

Læg andestykkerne på et serveringsfad. Fjern timian og monter saucen med det resterende smør i små stykker. Hæld saucen over andestykkerne og pynt med frisk timian.

  • 4 andebryster

  • 110 g smør

  • 2 spsk. olivenolie

  • 1 finthakket løg

  • 1 dl hvidvin

  • 100 g honning

  • 2 kviste frisk timian

  • saft af 1 citron

  • 6 dl piskefløde

  • salt og peber