Fremgangsmåde
Skær hvert andebryst over i to stykker.
Varm halvdelen af smørret sammen med olien i en stegepande og steg
andestykkerne heri, uden at de tager farve. Tilsæt løg og lad dem blive
bløde. Tag andestykkerne af panden og hold dem varme. Hæld overflødigt
fedt fra.
Hæld vinen på panden og lad den koge lidt
ind. Rør honning og timian i og tilsæt citronsaft, fløde, salt og
peber. Læg andestykkerne tilbage på panden, læg låg på og lad det
simre i yderligere 5 minutter.
Læg andestykkerne på et serveringsfad.
Fjern timian og monter saucen med det resterende smør i små stykker.
Hæld saucen over andestykkerne og pynt med frisk timian.
|
-
4
andebryster
-
110 g smør
-
2 spsk.
olivenolie
-
1 finthakket
løg
-
1 dl hvidvin
-
100 g honning
-
2 kviste
frisk timian
-
saft af 1
citron
-
6 dl
piskefløde
-
salt og peber
|