Fremgangsmåde
Anden renses, og overflødigt fedt fjernes. Skallen fra limefrugten skrælles
af i tynde strimler og saften presses ud. Anden gnides med salt og lidt
limesaft, og de afpressede limeskaller lægges ind i anden.
Anden lægges på en rist og steger med ryggen opad 3/4 time ved 160°
på midterste ovnribbe.
Porrerne skæres i 5-6 cm lange stykker og blancheres i letsaltet vand.
De dryppes af og blandes med sukkerærter, oliven samt resten af
limesaften.
Anden tages ud af ovnen, og fedtet hældes væk. I et stort ovnfast fad
fordeles grønsagerne og anden lægges øverst med brystet opad. De tynde
limestrimler drysses over. Sennep rystes med vand og hældes ved. Anden
steger videre ved 160° i 1½ - 1 3/4 time til den er gennemstegt.
Stegetermometer skal vise mindst 75°.
Serveres med aspargeskartofler og grovflûtes. |