Lunebjerggård vildsvin - hestepension
Frederiksværkvej 144, 3200 Helsinge kimgregers@gmail.com

 

Kims krydrede vildsvinedeller

(Lunebjerggård)

Ingredienser

4 personer

 

 Fremgangsmåde

Raspen udblødes i vandet. Kødet røres med rasp, løg, æg og krydderier. Lad farsen hvile ½ time i køleskabet.

Farsen formes og steges som almindelige frikadeller, 5-8 minutter på hver side afhængig af størrelsen.

På trods af løg og krydderier kan selv børn lide disse frikadeller!

 

 

  • 500 g hakket vildsvinekød

  • 2 æg

  • 2 finthakkede skalotteløg

  • 2 finthakkede hvidløgsfed

  • 1 dl. rasp

  • 1 tsk. basilikum

  • 1 tsk. oregano

  • 2 tsk. salt

  • 1 tsk. peber

  • 1½ dl vand