Lunebjerggård vildsvin - hestepension
Frederiksværkvej 144, 3200 Helsinge kimgregers@gmail.com

 

Koreanske kødboller

Ingredienser

4 personer

 

Fremgangsmåde

Bland hakket kød, soja sauce, peber, hvidløg, løg og sesamfrø i en skål. Form farsen til boller. Bollerne rulles herefter i mel, dyppes i æggeblandingen og rulles til sidst i mel igen. Opvarm olien i en stor stegepande til medium varme. Steg godt og server med nedenstående dip.

Dip: Bland ingredienserne i en skål og stil dippen koldt, til den skal bruges.

  • 500 g hakket vildsvinekød

  • 2 tsk. soja sauce

  • Lidt peber

  • 1 fed hvidløg, presset

  • 1 alm. løg, hakket

  • 1 tsk. ristede sesamfrø

  • 1 dl mel

  • 1 æg, pisket med 1 tsk. vand

  • 2 tsk. salatolie

  • Dip til kødbollerne

  • 4 tsk. soja sauce

  • 4 tsk. vineddike

  • 2 tsk. honning eller brun farin

  • 1 stænk stærk pebersauce (f.eks. Tabasco)

  • 2 tsk. ristede sesamfrø og fint hakket løg