Lunebjerggård vildsvin - hestepension
Frederiksværkvej 144, 3200 Helsinge kimgregers@gmail.com

 

Marinerede vildsvinekoteletter

(Tviskloster Vildsvin)

Ingredienser

4 personer

 

Fremgangsmåde

Rør en marinade af rødvin, vand, peber og sennep og lad koteletterne trække et døgn. Tør kødet af med køkkenrulle og gnid det med peber og salt.

Steg koteletterne i olie ca. 4 minutter på hver side. Tag dem af panden og hold dem varme.

Hak løgene groft og svits dem på panden. Drys med paprika. Si marinaden og hæld den ved. Jævn saucen med melet, der er rørt ud i lidt vand. Lad pærerne dryppe af og varm dem i smør på en pande.

Anret koteletterne på et fad, fyld pærerne med tyttebærsyltetøj og læg dem ved siden af. Hæld lidt af saucen ved.

Vildsvinekoteletterne serveres med kartoffelkroketter eller hasselback kartofler og resten af saucen til.

  • 4 vildsvinekoteletter

  • Peber

  • Salt

  • 4 spsk. øl

  • 4 halve pærer (fra dåse)

  • 4 tsk. tyttebærsyltetøj

  • Marinade:

  • 5 dl rødvin

  • 1¼ dl vand

  • peber

  • ½ tsk. sennep

  • Sauce:

  • 2 løg

  • ½ tsk. rosenpaprika

  • 20 g smør eller margarine

  • 2 spsk. maizenamel