Lunebjerggård vildsvin - hestepension
Frederiksværkvej 144, 3200 Helsinge kimgregers@gmail.com

 

Ribben i sur-sød sauce

Ingredienser

4-6 personer

 

Fremgangsmåde

Mariner ribbenene i mindst 2 timer, og steg dem dernæst i ovnen ved 160° i ca. 1½ time. Hæld væden fra og steg yderligere ½ time sammen med denne sursød sauce:

Sur-sød sauce: Bland samtlige ingredienser i en stegepande. Kog ved medium varme til saucen jævner.

  • 1-2 kg ribben, skåret i serveringsstykker

  • Marinade

  • ¾ dl Soja sauce

  • ¾ dl tør sherry

  • ¼ tsk. peber

  • ½ tsk. hvidløgspulver

  • Sur-sød sauce

  • 1 dl vineddike

  • 1½ dl sukker

  • 1 dl ketchup

  • 3 spsk. majsolie

  • 2 dl vand