Lunebjerggård vildsvin - hestepension
Frederiksværkvej 144, 3200 Helsinge kimgregers@gmail.com

 

Tournedos af hakket vildsvinekød

(Jan Heidelbach Jensen, Mortens Opskrifter)

Ingredienser

4  personer

 

Fremgangsmåde

En meget nem ret, som ikke kræver nogen forberedelse. Man kan vælge at gøre mere ud af tomatsaucen, men her følger den originale opskrift:

I en gryde koges saucen sammen af finthakkede friske tomater, tomatpuré bouillon, finthakket timian og forskelligt farvede peberkorn. Smag til med salt.

Form kødet til bøffer og læg en skive bacon rundt om hver bøf. Sæt den fast med en tandstikker. Steg bøfferne på en hed pande.

Bøfferne serveres med råstegte kartofler og tomatsaucen.

  • 500 g hakket vildsvinekød

  • 1 pk. bacon i skiver

  • ½ kg friske tomater

  • 1 lille dåse koncentreret tomatpuré

  • 1 kalvebouillon terning

  • peberkorn i forskellige farver

  • frisk timian

  • salt

  • smør til stegning