Lunebjerggård vildsvin - hestepension
Frederiksværkvej 144, 3200 Helsinge kimgregers@gmail.com

 

Vildsvinekoteletter med chili

(fra Kalu A/S)

Ingredienser

6-8 personer

 

Fremgangsmåde

Rør marinaden sammen, smør koteletterne med den og lad dem trække i mindst 1 time.

Tag koteletterne op og dup dem tørre. Steg koteletterne i ovnen under grill 5-10 minutter på hver side (afhængig af tykkelse) og pensl dem med marinaden de sidste par minutter på hver side.

Marinaden varmes igennem og bruges som sauce - evt. spædet op med lidt mælk. Koteletterne serveres med ris og en tomatsalat eller grøn salat.

  • 4 vildsvinekoteletter

  • Marinade:

  • 1 lille dåse koncentreret tomatpuré

  • 3 spsk. flormelis

  • 1 tsk. chili

  • 4 fed hvidløg, finthakket

  • ½ tsk. fint salat