Lunebjerggård vildsvin - hestepension
Frederiksværkvej 144, 3200 Helsinge kimgregers@gmail.com

 

Vildsvineruller med hvidløg

Ingredienser

4 personer

 

Fremgangsmåde

Skær vildsvinekødet i skiver og bank dem lidt med en kødhammer.

Hak 2 fed hvidløg meget fint, bland med rosiner, pinjekerner og kapers. Læg en lille smule af denne blanding på hver skive kød og rul herefter disse sammen. Bind med farveløs tråd.

Brun resten af hvidløgene i olien og tag dem af. Tilsæt kødrullerne, brun på alle sider, tilsæt tomaterne. Smag til med salt og peber og lad rullerne koge ved svag varme i ca. 30 minutter. Tilsæt persille og server.

  • 500 g benfri tyksteg eller mørbradstykke

  • 4 fed hvidløg

  • 2 spsk. rosiner (kan udelades)

  • 2 spsk. pinjekerner

  • 30 g kapers

  • 2 spsk. olivenolie

  • 30 g tomater, skrællede, udkernede og hakkede

  • salt og peber

  • 1 spsk. persille